29 november 2021

Zo Skin Health helpt je aan een gezonde huid

Nu mogen we na maanden en maanden wachten eindelijk weer op een terrasje zitten, naar dierenparken en pretparken en zelfs weer naar de sportschool. Heerlijk natuurlijk! Maar wat nu als je eigenlijk liever niet naar buiten gaat of onder de mensen komt omdat je last hebt van puistjes en andere onregelmatigheden in je gezicht? Blijf je dan toch maar binnen? Dat is nergens voor nodig. Met de juiste huidverzorging ben je zo van die onrustige huid af en kan ook jij weer flaneren langs de boulevard! Kies voor Zo Skin Health en je weet waar ik het over heb. Zo Skin Health is er voor ieder type huid en voor ieder huidprobleem.

Onregelmatigheden en puistjes verhelp je met Zo Skin Health

Niets zo vervelend als een huid die trekt en waar hier en daar zomaar een puistje op verschijnt. Natuurlijk hebben we allemaal wel dit soort dagen, je huid reageert immers enorm op stress en op hormonen. Heb je stress in de periode dat je ongesteld moet worden, dan kun je je spiegel soms beter afplakken. Maar door gebruik te maken van de lijn van Zo Skin Health speciaal voor de gevoelige huid ben je in een mum van tijd van je huidellende af.

Wat kan je zelf doen om een onrustige huid te voorkomen?

Behalve gebruik te maken van Zo Skin Health is er meer dat je kunt doen. Zo is en blijft het natuurlijk belangrijk dat je voldoende water drinkt. Twee liter per dag is echt het minimum. Niet roken is ook een belangrijke factor en natuurlijk het binnenkrijgen van voldoende vitaminen. Ook kan zonlicht veel doen voor je huid. Vergeet je niet in te smeren, het voorjaarszonnetje kan erg scherp zijn. Je gezicht wassen met alleen water is ook al een belangrijke actie. Daarna kun je de producten van Zo Skin Health gebruiken om je huid te verzorgen.

Gooi je mondkapje in de was!

We dragen nog steeds met enige regelmaat een mondkapje. Wanneer we naar de winkel gaan, als we gebruikmaken van het openbaar vervoer en als we op kantoor aan het werk zijn. Ook in de wachtkamer van de tandarts en de huisarts hebben we dat mondkapje op. Nu is zo'n stoffen mondkapje natuurlijk leuk om te zien, maar het zorgt er ook voor dat je gezicht wordt afgesloten en dat bacteriën zich kunnen nestelen. Was je mondkapje na ieder gebruik op 60 graden of gebruik wegwerpmondkapjes om huidellende te voorkomen.