26 oktober 2021

Verkrijgbaar in diverse soorten – De La Spinetta Wijn

De echte wijnkenners hebben vast en zeker al wel gehoord van de La Spinetta Wijn. Zowel in wit, rood als rosé verkrijgbaar. Een robuuste wijn met zijn eigen smaak is smaakvol en zeer aangenaam. Met zijn eigen smaak past deze wijnsoort bij vrijwel ieder gerecht. Ook wanneer je in de avond wilt genieten van een wijntje is dit perfect om te nuttigen.

Heerlijke wijnen

Zo heb je bijvoorbeeld de Fernet Contratto La Spinetta. Een wat krachtige wijnsoort met maar liefst 30% alcohol. Erg aangenaam om te drinken als aperitief. Uiteraard ook geschikt om te nuttigen bij een krachtige kaasplank. Het ligt er maar net aan voor welke gelegenheid jij een wijntje zoekt.

Ga jij liever voor de witte variant of wellicht de rosé? Dan is de La Spinetta Il Rosé di Casanova DOC 2018 onmisbaar in jouw wijnkelder! Deze rosé heeft een eigentijdse smaak en is zeer vol. De rosé is perfect om te nuttigen bij een heerlijk gerecht met gevogelte. Deze wijn heeft een frisse smaak en een zeer zachte afdronk. Overigens kun je deze wijn bij vrijwel ieder mild gerecht serveren. Zijn eigentijdse smaak zal niet worden verpest. Bovendien rolt hij prachtig in het glas en daar zul je intens van genieten.

Bij het drinken van een wijntje komt aardig wat bij kijken. Niet alleen de smaak zal beoordeeld worden. Ook is het belangrijk om de kleur van de wijnsoort in de gaten te houden. Dit geldt overigens zowel bij rood, wit én rosé.