29 november 2021

Stijlvolle geschenken

De zomer is voorbij en we zijn nu officieel de herfst in. Het zal niet lang meer duren voordat de feestdagen er weer aankomen. Naar verwachting zal het dit jaar een andere Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw worden dan normaal. Door de wereldwijde pandemie waar we momenteel in verkeren is er een goede mogelijkheid dat er nog altijd sociale afstand regels gelden tijdens de feestdagen. Dit zal betekenen dat families en vrienden elkaar minder zullen bezoeken. Toch is het nog steeds mogelijk om leuke feestdagen te hebben en elkaar fantastische geschenken te geven. In dit artikel bespreken we de leukste stijlvolle geschenken.

Wijn op niveau

We hebben allemaal weleens in een drankwinkel gestaan, een paar uur voor een feest of verjaardag om nog snel een fles wijn mee te pikken. Leuk natuurlijk, een fles wijn is altijd een prima geschenk maar je kunt er wel echt iets bijzonders van maken. Kies bijvoorbeeld voor een luxe wijndoos. Vaak komen in de drankwinkel alleen de meest dure wijnen in mooie wijndozen of je krijgt een goedkope houten doos van achter de toonbank. Maar je kunt ook online tegen een lage prijs, mooi unieke wijndozen te bestellen. Op deze manier kun je een prima kwaliteit wijn die niet bizar veel kost toch mooi verpakken in een luxe wijndoos.

Een luxe schaakspel

Schaken is een spelletje waar bijna iedereen wel affiniteit mee heeft. We hebben allemaal weleens geprobeerd te schaken en velen van ons hebben de ambitie om het spel meer te oefenen. Daarnaast kan een schaakspel ook gewoon heel decoratief staan in een kamer. Het geeft een sfeer van intelligentie. Daarom is een luxe schaakspel als geschenk een ideale optie.

Een oplaadstation

We komen tegenwoordig om in de technologische apparaten. We hebben laptops, smartwatches, telefoons, draadloze oortjes enzovoorts. Al deze apparaten moeten ook dagelijks opgeladen worden. Een leuk geschenk is dan ook een luxe oplaadstation. Zo’n dergelijk oplaadstation kun je mooi gebruiken op je bureau en zal ook schelen in de hoeveelheid draden die over je bureau lopen.

Een mooi drinkglas

Natuurlijk is het populair om goede drank als geschenk te geven. Denk aan whisky, wijn, bier of een andere likeur. Maar drank gaat op. Als je iets blijvends wilt geven kun je kiezen voor een mooi glas. Een luxe glas met print of logo is een stijlvol cadeau. Je kunt natuurlijk een glas specifiek geven voor iemands favoriete drank. Dus een mooi wijnglas of een mooi whiskyglas.