drankgeschenk
Drank

Op zoek naar een origineel drankgeschenk? 4 x inspiratie!

Geef je een feestje? Dat betekent onder het genot van een lekker drankje je cadeaus uitpakken. En wat is er nu leuker dan dat? Nou, wat dacht je van een lekker drankje als cadeau uitpakken. 😉 

Wil jij graag iemand plezier doen met een origineel drankgeschenk, maar weet je nog niet precies wat je moet geven? Geen probleem. In dit blog geven we je namelijk 4 keer inspiratie voor een origineel drankgeschenk. Succes gegarandeerd. 

Origineel drankgeschenk, tip 1: Whisky met gepersonaliseerde whiskyglazen

Mooi zijn ze hè, van die luxe whiskyglazen. Wat je daar ook uit drinkt, het proeft meteen lekkerder. Hoe leuk is het daarom om een goede fles whisky cadeau te doen met daarbij een whiskyglas met de naam van de ontvanger daarin gegraveerd. Nog een voordeel voor de gelukkige die dit drankgeschenk mag ontvangen: hij/zij zal thuis nooit meer ruzie hoeven te maken over van wie het glas is. 

drankgeschenk

Origineel drankgeschenk, tip 2: Echte fans  

Wil je een drankgeschenk geven aan iemand die een grote fan is van een populaire televisieserie, zoals Game of Thrones of Peaky Blinders? Grote kans dat er een drankgeschenk is dat daar goed bij past. Zo heeft Johnnie Walker een collectie Whisky die gebaseerd is op Game of Thrones, en is er ook een Peaky Blinders rum te vinden. Dat zal nog eens in de smaak vallen!

Origineel drankgeschenk, tip 3: Speciaalbierpakket 

Zeg eens eerlijk: er is toch bijna niets lekkerder dan een heerlijk speciaalbiertje? Het blijft wel altijd oppassen, want waar je misschien met gemak 6 normale biertjes naar achteren slaat, lig je na 3 speciaalbiertjes waarschijnlijk al languit op de grond. Daarom hoeft een speciaalbierpakket niet groot te zijn, maar gaat het bij dit lekkere drankgeschenk er vooral om dat je een aantal speciaalbieren bij elkaar zoekt die écht uniek zijn. Heel anders dus dan de standaard Jupiler of Heineken. Daarmee weet je zeker dat je de echte bierliefhebber een groot plezier doet met dit drankgeschenk.

Origineel drankgeschenk, tip 4: Wijnpuzzel

Spelletjesavonden zijn helemaal hip, zeker nu in coronatijd. Hoe leuk is het daarom om een spel en drankgeschenk in één te geven? Tegenwoordig zijn er namelijk wijnpuzzels te koop. Dit zijn houten puzzels die om een fles drank heen kunnen worden vastgemaakt. Als de puzzel eenmaal is vastgezet, dan kan de fles wijn niet meer open totdat de puzzel is opgelost. De ontvanger van jouw drankgeschenk kan dus eerst lekker puzzelen en dan genieten van een heerlijke wijn.

Tot slot een kleine bonustip: heb je nu zelf als drankgeschenk een lekkere fles whisky ontvangen, maar ben je eigenlijk helemaal niet zo’n drinker? Niet getreurd. Wist je namelijk dat je ook heerlijk kunt koken met whisky? Proost en eetsmakelijk, dus! 😉

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *