Geen categorie

Huur een mobiele bar voor het komende feest

Oké, dat feest kan nog best even op zich laten wachten. Door alle corona-ellende zit een feest er voorlopig even niet in. Maar dat wil niet zeggen dat je je niet nu alvast kunt oriënteren op alle verschillende mogelijkheden. Dat is juist nu een goed idee. Stel, je hebt volgend jaar een heuglijk feit te vieren. Je wordt 40, of 50, of je bent zoveel jaar getrouwd, je bedenkt zelf wel een reden. Dan is het wel heel tof om een echt feest te geven. Dat kan natuurlijk gewoon in je huis, met de hapjes en de drankjes op de keukentafel. Maar een mobiele bar huren is misschien wel een beter idee. Met een mobiele bar heb je alle ingrediënten op één plek. Je neefje of nichtje zal maar wat graag achter deze mobiele bar plaatsnemen om iedereen van een drankje te voorzien.

Kies de mobiele bar die bij jou past

En die natuurlijk bij de gelegenheid past. Ik kan me zo voorstellen dat een mobiele cocktailbar érg geschikt is voor een feest, maar wat minder voor een congres of grote vergadering. Al kom je dan wel een keer met iets heel anders op de proppen. Er zijn veel verschillende mobiele bars te huur. Niet alleen qua inhoud, maar ook qua uiterlijk. Ga je voor een bamboe bar, een loungebar, een houten bar of een hele strakke minibar? Welke mobiele bar je ook kiest, je kunt deze altijd laten personaliseren.

Maak gebruik van de bar!

Zeker wanneer je bijvoorbeeld op een beurs staat, is herkenbaarheid belangrijk. Zorg er daarom voor dat de mobiele bar die je dan huurt past bij jouw bedrijf. Laat de kleuren aanpassen naar jouw bedrijfskleuren en zorg voor (papieren) bekertjes met jouw bedrijfslogo. Heb je een mobiele koffiebar (met of zonder barista) gehuurd? Dan kun je er zelfs een koffieprinter bij regelen. Hiermee wordt jouw bedrijfslogo "geprint" op iedere cappuccino!

Wil je alvast wat informatie inwinnen?

Dan kun je online terecht met je vragen. Neem vooral eerst rustig de tijd om te bepalen welke mobiele bar en welk bar concept bij jouw doel past. Wil je, in de toekomst, een feest geven of ga je, ook weer in de toekomst, op een beurs staan of een congres organiseren? Je kunt online alle meestgestelde vragen nalezen maar je kunt er ook direct een offerte aanvragen. Je weet dan al snel met welke kosten je rekening dient te houden. Aan de hand hiervan kun je het budget bepalen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *