uiteten
Geen categorie

Hoe wil men tegenwoordig uiteten gaan?

Tegenwoordig moet je van goede huizen wil je slagen met je horecaonderneming. Het is van groot belang dat je ervoor zorgt dat je voldoet aan de wensen en behoeften van deze tijd. In deze blog lees je meer over waar de gast op let als hij of zij uiteten gaat. Wil je eens lekker uiteten gaan in Zwolle? Ga dan bijvoorbeeld uit eten bij een all you can eat in Zwolle

Beleving

Uit eten gaan moet echt een beleving zijn. De gast komt langs om verrast te worden. Natuurlijk, het is fijn om te weten wat je gaat kiezen bij het hoofdgerecht. Maar de wisselende/tijdelijke gasten willen verrast worden. De vaste gasten heb je al gewonnen. Maar je houdt het leuk voor iedereen door wel telkens te zorgen voor een goede beleving in de zaak. Maar wat is beleving precies? Zorg ervoor dat de zintuigen van de gasten geprikkeld worden. Hoe zorg je voor beleving? Door ervoor te zorgen dat je de gast laat ervaren wat jouw visie of verhaal is. Dit moet je in elk contact doen. 

Afwisselende kaart

Natuurlijk moet je vasthouden aan je klassiekers, maar mensen willen verrast worden. Daarom is het goed om af en toe de kaart te wijzigen. Laat de koks brainstormen over een nieuw gerecht en laat ze dit voorzetten aan de directie. Alleen als het gerecht een toevoeging is voor de kaart dan kan het gerecht toegevoegd worden. Het is goed om een wisselend menu op de kaart te maken. Zoals een menu van de week of gerecht van de chef. De gasten hebben dan echt iets speciaals. Bezoek de website van Silk Dining als je op zoek bent naar een afwisselende kaart. 

Mogelijkheid om vegatarisch en veganistisch te eten

Het is belangrijk dat als je met een gezelschap uiteten gaat, er voor iedereen wat is wat diegene lekker vindt. Zo is het ook belangrijk dat horecaondernemingen rekening houden met vegetariërs of veganisten. Het kan voor gezelschappen een afknapper zijn als die mogelijkheid er niet is. 

Next level personeel

In de horeca is personeel heel belangrijk. Zij waarborgen de kwaliteit. Het eten en drinken wordt natuurlijk besteld, maar hoe het bereid en geserveerd wordt dat komt natuurlijk op het conto van het personeel. Met professioneel personeel kun je voor beleving en sfeer gaan.