24 januari 2022

Heerlijk personeelsfeest

Als personeelsfeest zou je een escape room kunnen doen, maar ook bowlen of Solex rijden. Wanneer je voor iets origineels wilt gaan, kun je ook kiezen voor heerlijk dineren op locatie of op het bedrijf. 

Mogelijkheden in Enschede

Bij een restaurant in Enschede kun je heerlijk culinair verrast worden in de bistro of heerlijk loungen in de sfeervolle wijnbar. In de wijnbar kun je terecht voor een culinaire high wine of een lekkere borrel samen met collega´s. Wanneer je met meer personen bent zou je ook de locatie kunnen afhuren. Wanneer uiteten met je collega´s je wel wat lijkt kan dat hier ook. In de bistro worden heerlijke gerechten uit de Franse keuken geserveerd. 

Kookworkshop

Wanneer je liever iets actiefs doet met je collega´s, maar wat wel met lekker eten te maken heeft, zou je kunnen kiezen voor een kookworkshop op locatie. Op deze manier zorg je voor meer verbinding tussen je collega´s. Deze workshop kan overal plaatsvinden, denk hierbij aan bij iemand thuis of op het bedrijf. De kookworkshop begint met een welkomstdrankje en een amuse. Daarna ga je samen met meerdere chefs heerlijke gerechten bereiden, deze chefs zullen je echt gevoel geven voor koken. Nadat jullie samen verschillende gerechten hebben gemaakt is het tijd om aan tafel te gaan. Je kunt kiezen voor verschillende thema´s bijvoorbeeld vegetarisch, Aziatisch of Italiaans. 

Door heerlijk te loungen in een wijnbar of samen de lekkerste gerechten te maken zullen jij en je collega´s dichterbij elkaar komen. Dit is samen met gezelligheid het belangrijkste van een personeelsfeest toch?

Dit heb je misschien gemist