29 november 2021

Een regisseursstoel is comfortabel en cool!

Een regisseursstoel op je terras of balkon, je denkt er misschien niet direct aan. Toch is een regisseursstoel een hele fijne, comfortabele stoel. Je schuift deze gemakkelijk aan tafel, maar je kunt er ook heerlijk in van de zon genieten. Zet er een bijpassend voetenbankje bij, pak een fijn tijdschrift of de krant en geniet van het nazomerzonnetje. Ga jij weer naar binnen? Dan neem je de regisseursstoel gemakkelijk mee. Deze stoel is namelijk inklapbaar en dus gemakkelijk op te ruimen. De stof is wasmachine-wasbaar en zo heb je snel weer een schone stoel. Het onderstel is gemaakt van onbehandeld beukenhout, dit kun je prima zo laten.

Pimp je regisseursstoel zelf

Maar alleen als je dat zou willen. De regisseursstoelen die je op de site ziet staan zijn al helemaal "af". Je kunt deze stoelen in veel verschillende kleuren bestellen. De bekleding dan, want het onderstel is altijd gemaakt van onbehandeld beukenhout. En dat biedt nog perspectieven. Je kunt deze stoel helemaal demonteren omdat je de stof van zowel de rugleuning als de zitting kunt verwijderen om te wassen. Het houtwerk kun je dan lakken, in de verf zetten of op een andere manier pimpen. Dat is bijvoorbeeld een goed idee wanneer je zo'n regisseursstoel cadeau wilt gaan doen.

Deze stoelen zijn voor binnen en buiten

De stoel is heel geschikt om lekker in te zitten op je terras of op je balkon. Ook kun je er heel fijn gebruik van maken op het strand of langs de kant bij een sportveld. Deze stoelen zijn lichtgewicht en, zoals gezegd, inklapbaar. Je neemt deze stoel gemakkelijk mee en je zet 'm heel gemakkelijk neer. Zo heb je altijd een comfortabele zitplek, ook als er geen ruimte in de dug-out. Maar ook voor binnen, als extra stoel, kun je prima met een regisseursstoel uit de voeten. Grote verjaardagen zijn nu even niet aan de orde, maar zodra het weer mag kun jij je regisseursstoelen van zolder halen en als extra stoelen gebruiken.

Ben je toe aan een ander dessin?

Dan kun je de regisseursstoelen gemakkelijk opnieuw laten bekleden. Je bestelt een nieuwe rugleuning en een nieuwe zitting, de stoel zelf hoef je vaak nog niet te vervangen. De montage van de rugleuning en de zitting is heel gemakkelijk. Zo heb je al snel weer een mooie set stoelen die passen bij de gordijntjes op je boot of in de caravan. Want ook op deze plekken zijn de regisseursstoelen een uitkomst!