Huur de snackmobiel
Eten

Een frietje voor iedereen met de snackmobiel

Een frietje gaat er bij iedereen in. Zeker wanneer jij een groot feest geeft met zowel volwassen als kinderen geeft, zullen de gasten hier heerlijk van smullen en met een volle maag terug naar huis gaan. Wanneer je dit allemaal zelf moet regelen sta je vaak urenlang in de keuken om alle friet en snacks klaar te kunnen maken. Als je jezelf deze tijd wilt besparen en zelf ook van al het eten wilt genieten, kun je kiezen voor een snackmobiel. Hiermee heb je altijd alle friet en snacks tot jouw beschikking, terwijl het voor jou klaargemaakt wordt.

Lekker eten

Ieder menu sluit aan bij de behoeften

Met een snackmobiel heb je de keuze uit verschillende opties voor een grootschalig feest. Zo kun je bijvoorbeeld voor alleen friet kiezen, waarbij je zelf voor de snacks zorgt. Hierbij krijg je een frietje per persoon, waarbij ook verschillende sauzen worden gegeven. Daarnaast kun je kiezen voor een friet met snack. Niet alleen wordt de friet hierbij verzorgd, ook kunnen de gasten kiezen uit een kroket, frikandel, kaassoufflé of kipcorn. Dit zijn de meest gangbare snacks voor ieder feest, waardoor je niemand zult horen klagen.

Lekker friet eten

Een vooraf afgesproken prijs voor ieder feest

De laatste optie is de meest luxe variant van de frietmenu’s van de snackmobiel. Hierbij krijgt iedere gast van het feest een friet met twee verschillende snacks. Ook hier weer zijn de meest gangbare snacks aan het assortiment toegevoegd, waardoor jouw gasten altijd een goede keuze kunnen maken. Doordat je van tevoren weet hoeveel mensen er komen, weet je ook wat je voor deze menu’s kwijt gaat zijn en betaal je nooit te veel aan het eten voor jouw feest.