29 november 2021
OFYR accessoires van Kamado Express

De leukste OFYR accessoires van Kamado Express

Een echte hobbykok kan niet meer zonder een buitenkeuken. Als je een ruim balkon of tuin hebt dan kun je daar prima een verlengstuk van je keuken van maken. Je OFYR accessoires van Kamado Express mogen dan niet ontbreken. Een OFYR is een geweldige buitenkeuken waarmee je tot laat in de avond ook buiten je gasten van heerlijk eten kunt voorzien. Zonder accessoires is het feest natuurlijk niet compleet.

OFYR accessoires van Kamado Express

Wat je wil aankopen

Voor een echt goede buitenkeuken heb je tenminste de volgende dingen nodig:

  • een barbecue of grill, dus je OFYR
  • een butcher block
  • een mise en place aanrecht
  • zitplekken
  • accessoires om te roken, pizza te maken en meer

Accessoires die bij je passen

Natuurlijk heeft een buitenkeuken nog meer, afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Zo zal niet iedereen dezelfde barbecue kiezen en zal ook niet iedereen dezelfde accessoires prettig vinden. 

Populaire accessoires van OFYR

De barbecues van OFYR zijn echte blikvangers en tegelijkertijd zorgen ze voor een nieuwe dimensie in de barbecue wereld, namelijk eentje waarbij niet alleen de pitmaster staat te ‘werken’, maar waar iedereen deelneemt aan het buitenkoken. Kies voor bijpassende OFYR accessoires om deze maaltijden nog soepeler te laten verlopen. Voeg bijvoorbeeld extra spatels toe, zodat je met een grotere groep aan de gang kunt. Maar ook een deksel is handig om je barbecue netjes mee af te sluiten als je weer stopt of als het gaat regenen.