29 november 2021
Amstel Bright

Amstel Bright kopen?

Wil je Amstel Bright kopen? Dat doe je natuurlijk bij Amstel Bright zelf! Het is een heerlijk fris biertje voor een zeer goede prijs. Je kan het ook online bestellen en dan wordt het al snel geleverd. Als je voor 22.00 bestelt, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis! Het is het lekkerste drankje op een mooie zomerse dag. Genieten van een blond biertje met maar 5% alcohol bij je avondeten is echt top. In Nederland wordt het steeds populairder bij mannen én vrouwen. Ook wordt het vaak met een partje limoen gedronken voor een extra frisse smaak!

Amstel Bright kopen online

Bier

Amstel Bright komt vooral veel voor op Curaçao, Aruba en Bonaire. Maar waarom zou je het niet drinken in Nederland na een dagje hard werken?! Of tijdens een BBQ feestje met lekker eten en gezellige mensen…? Tijdens het varen of op het strand… zie je het al voor je? Dit wil je toch?! In Nederland hebben ze er goed over nagedacht en daarom kun je dit heerlijke drankje ook online op de webshop bestellen. Zo kun je het bestellen wanneer je wilt en genieten wanneer je wilt!

Over Amstel Bright

5 jaar geleden zijn ze voor het eerst in aanraking gekomen met Amstel Bright. Ze zijn toen op vakantie geweest naar Aruba en Curaçao en Amstel Bright was hét drankje dat de dorst zou gaan lessen in de middagen en avonden. Toen ze terugkwamen in Nederland is de smaak nooit weggegaan. Bieren als Corona en Sol kwamen in de buurt maar ze hebben niet die lekkere frisse smaak. Ze gingen op zoek, maar de prijzen waren erg hoog en er was maar een beperkt aanbod en dus zijn ze voor zichzelf begonnen. Nu kan iedereen dus Amstel Bright halen via de webshop!